Tornar a citilab.eu

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL WEBSITE

FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (en endavant, CITILAB) l’informa que l’accés i ús d’aquest website i de l’app, així com els serveis o continguts que mitjançant aquest es puguin obtenir, es troben subjectes als termes que es detallen en aquest avís legal, sens prejudici de que l’accés a algun d’aquests serveis o continguts pugui requerir l’acceptació d’unes Condicions Generals, o particulars, addicionals.

CITILAB es reserva el dret a efectuar canvis en el website i en l’app sense fer cap avís previ, amb l’objectiu d’actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els continguts o del seu disseny. Els continguts i serveis de s’actualitzen periòdicament, pel que li suggerim que comprovi sempre la vigència i exactitud de la informació, serveis i continguts recollits, així com la revisió del present avís legal. El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els sons, les animacions, el software, els texts, els noms de domini, els signes distintius, així com la informació i els continguts recollits pertanyen a CITILAB i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial. La seva utilització, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat semblant o anàloga, es prohibeix totalment, tret de que hi hagi una autorització expressa per part de a CITILAB.

CITILAB és respectuosa amb els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers. Si considera que aquest website o app pogués estar violant els seus drets, li agrairem que contacti amb CITILAB, enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu, indicant a l’assumpte del correu “Ref. Cititalent”.


INFORMACIÓ GENERAL

En compliment del que preveu la Llei 34/2002, d’onze de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa a l’usuari que l’app i el web de Cititalent ha estat desenvolupada i promoguda per CITILAB.

La CITILAB es una fundació de tipus públic. La seva seu social es troba Cornellà de Llobregat, Plaça de Can Suris, S/N, CP: 08940 amb NIF: G-63445696, i es troba inscrita al registre de fundacions de la Generalitat de Catalunya amb número 2125 en data 18/10/2005.

La CITILAB té per objecte compartir, generar i difondre el coneixement de les tecnologies de la informació a la ciutadania. Per establir una comunicació directa i efectiva amb CITILAB pot telefonar al número de telèfon 935 510 660 o enviar un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu indicant a l’assumpte del correu “Ref. Avís Legal Cititalent”.

LINKS O ENLLAÇOS A ALTRES LLOCS WEB

CITILAB pot incorporar enllaços a altres pàgines web que considera que poden ser del seu interès. L’objectiu d’aquests enllaços és únicament el de facilitar-li la cerca d’altres recursos del seu interès mitjançant Internet. Aquestes pàgines web no pertanyen a CITILAB, i no fa una revisió dels seus continguts, pel que, CITILAB no pot fer-se responsable dels seus continguts, del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que es puguin derivar de l’accés o ús de la mateixa. CITILAB es mostra plenament respectuosa amb els drets de propietat intel·lectual o industrial que puguin correspondre, a terceres persones, sobre les pàgines web a les que es refereixin els links inserits. Per això, si considera que la inclusió d’aquests enllaços poguessin estar violant els seus drets, li agrairem que es posi en contacte amb CITILAB, enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu indicant a l’assumpte del correu “Ref. Cititalent”.

D’altra banda, amb caràcter general s’autoritza l’enllaç de pàgines web o d’adreces de correu electrònic a l’app o als websites de CITILAB, a excepció d’aquells supòsits en els que expressament CITILAB manifesti el contrari. Addicionalment, i en tot cas per entendre com aplicable l’esmentada autorització general, els enllaços hauran de respectar, necessàriament, la següent condició: l’establiment de l’enllaç no suposarà, per sí mateix, cap mena de d’acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de CITILAB de la pàgina que efectua l’enllaç.

No obstant això, en qualsevol moment CITILAB podrà retirar l’autorització esmentada en el paràgraf anterior, sense que hagi de fer cap tipus d’al·legació. En tal cas, la pàgina que hagi fet l’enllaç, haurà de procedir a la seva supressió de forma immediata, tan aviat com rebi la notificació de revocació de l’autorització, emesa per CITILAB.

REGLAMENT ESPECÍFIC D’ÚS DE L’APP CITITALENT

L’ús de l’aplicació Cititalent es troba subjecte a unes condicions i normes particulars. Vostè pot consultar els termes d’ús definits al següent enllaç.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les dades personals facilitades pels usuaris seran tractades per CITILAB com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de gestionar la seva inscripció com a usuari de l’app, i per fer la moderació dels continguts de la plataforma; i en aquells casos que així vostè ho hagi autoritzat expressament, per rebre comunicacions de CITILAB. Vostè pot ampliar la informació sobre el tractament de les seves dades personals i la seva privacitat, visitant el següent enllaç.